Közbeszerzési ajánlat hiánypótlása

A hiánypótlást az erre vonatkozó felhívásban foglaltak szerint kell teljesíteni, de természetesen figyelembe kell venni az eredeti ajánlati felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban előírt követelményeket is.

Követelmények, előírások, tudnivalók

Amire érdemes ügyelni, hogy hiánypótlás egy hiányosságra csak egyszer lehetséges, ez az ajánlatkérőt és az ajánlattevőt is köti:
– az ajánlatkérő nem rendelhet el ugyanarra a hiányosságra újabb hiánypótlást,
– az ajánlattevő pedig számíthat arra már az ajánlat benyújtásakor, illetve a hiánypótlás benyújtásakor, hogy ugyanarra a hiányosságra már nem fog újabb hiánypótlási felhívást, lehetőséget kapni. Ha az ajánlat a hiánypótlással együtt sem felel meg a hiánypótlási felhívásban jelzett követelménynek, akkor az ajánlat érvénytelen lesz.

Határidők

A hiánypótlási felhívás általában rövid, néhány munkanapos határidőt tartalmaz. Abban az esetben, ha az ajánlattal kapcsolatosan hiánypótlást kapott, úgy szívesen vállalom a hiánypótlás elkészítését és benyújtását, hoigy elkerülje az ajánlat érvénytelenné nyilvánítását.

Munkadíjak

Ilyen esetekre az óradíjas tanácsadást javaslom, az óradíj az aktuális időszak foglaltságától függ, minimum 5 000,- Ft / szakértői óra, de legfeljebb 15 000,- Ft/szakértői óra.

Amennyiben igény van rá, úgy kérésre készítek egyösszegű (fix) árajánlatot is.

Díjkalkulátor közbeszerzési pályázat (ajánlat) elkészítésére:

Vélemény, hozzászólás?