Közbeszerzési tenderértesítő – tevékenységének megfelelő tenderfelhívások

Minden egyes nap 30-50 közbeszerzési eljárást indítanak el az Ajánlatkérők, köztük olyan közbeszerzéseket is, amelyek teljes mértékben a cége profiljába illeszkednek. Ha az elmúlt hónapokban, netán években nem látta ezeket a közbeszerzési eljárásokat, az nem gond, valószínűleg volt mivel foglalkoznia.

Viszont ha nem változtat ezen, akkor biztos lehet benne, hogy a következő néhány hónapban is a cége részvétele nélkül fognak ezek a közbeszerzési eljárások lezajlani.

Az első lépés, hogy tudjon ezekről a közbeszerzési eljárásokról, az a tender-értesítő (vagy ahogy még ismerheti: tender hírlevél, tenderértesítő, tenderfigyelő).

A cége profiljába illeszkedő közbeszerzési eljárások tenderfelhívásait (tenderértesítőt) a lenti űrlap kitöltésével tudja megrendelni [díj: 3 kulcsszóra nettó 6’667,- Ft / hónap, negyedéves blokkban rendelhető].

 

A tender-értesítő működése:

1. a tender-értesítő megrendelésekor kérem megadni, hogy milyen témakörökben (milyen kulcsszavakra) kéri a közbeszerzési tenderértesítő szolgáltatást.

2. az igény leadása végén kérem indítsa el a fizetést (utalás vagy Paypal)

3. küldöm a számlát

4. küldöm a megadott kulcsszavakhoz illeszkedő tender felhívásokat (közbeszerzési tender-értesítő, tenderfigyelő, tenderhírlevél), amiket át tud nézni

+1 ha indulni szeretne egy tenderen: a tenderértesítő szolgáltatást megrendelő ügyfeleknek ingyenes telefonos támogatást biztosítok abban a kérdésben, hogy a tender-értesítő keretében megküldött közbeszerzés kizáró feltételeinek és az alkalmassági követelményeknek a cége megfelel-e, azaz el tud-e indulni a tenderen.

A tender-értesítő szolgáltatás telefonon is rendelhető: 06-20-297-5053.

Amire szükségem lesz (vállalkozás adatai (cég neve, címe, adószám), kapcsolattartó neve, email cím, telefonszám, és a működést, tevékenységi köröket leginkább jellemző 3 kulcsszó, hogy a tenderértesítő a lehető legpontosabb legyen).

Vélemény, hozzászólás?